«Jalkani eivät tunnu enää niin väsyneiltä, kun otan MagnesiMediä»

Oululainen Anja Oikarinen on käyttänyt MagnesiMediä vuodesta 2017 lähtien ja on kokenut MagnesiMedin auttaneen hänen jalkojaan, jotka tuntuivat ennen kovin raskailta ja väsyneiltä.

”Jalkani eivät tunnu enää niin väsyneiltä, kun otan MagnesiMediä. Otan MagnesiMediä aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa” kertoo Anja.

MagnesiMed -ravintolisä sisältää magnesiumia, vitamiineja C, B3 ja B6, Bioperineä, männynkuoriuutetta ja taikapähkinää, jotka tukevat hermoston normaalia toimintaa ja hyvää verenkiertoa, jolloin kaikki isot lihasryhmät, kuten mm. sydämesi toimivat kuten pitää.

Lisäksi magnesiumin tehtävänä on rentouttaa lihaksia silloin kun ne eivät ole käytössä.

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.