«Kun otan MagnesiMediä, minulla ei ole suonenvetoja»

Oululainen Anneli Kallinkoski on käyttänyt MagnesiMediä vuodesta 2017 lähtien ja on ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. MagnesiMed on erityisesti kehitetty ylläpitämään lihasten hyvinvointia ja edistämään verenkiertoa.

Anneli kertoo, että magnesium kivennäisaineena ja sen vaikutukset kehoon olivat hänelle tuttuja jo ennen MagnesiMedin tilaamista. «Mainoskirjeen saatuani päätös tilaamisesta oli helppo tehdä, kun tiesin, että tuote toimii».

”Kun otan MagnesiMediä, minulla ei ole suonenvetoja. Olen joskus pitänyt taukoa MagnesiMedin otosta, ja tällöin suonenvedot ovat tulleet heti takaisin. Se on selvä merkki, että MagnesiMed auttaa ja sitä kannattaa ottaa säännöllisesti joka päivä”, sanoo 65-vuotias Anneli, joka on aktiivinen eläkeläinen. Hänet pitävät kiireisenä paikallisen seurakunnan vapaaehtoistoiminta sekä lapsenlapsien kanssa vietetyt viikonloput.

Pitkän asiakkuutensa ja useiden eri tuotetilausten perusteella Anneli kiittelee NaturaMed Pharman joustavuutta kestotilauksissa.

”Seuraavan lähetyksen siirto käy kätevästi olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Viime aikoina olen tilannut myös tuotteita NaturaMed Pharman verkkosivuilta ja se on käynyt erittäin nopeasti ja helposti” hän kertoo.

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
NaturaMed Pharma Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

0203-77377

Ma-pe 08-17

Til toppen