Asiakastarinoita

Näin Marte pääsi eroon lihaskivuista

Tiesitkö, että magnesium on yksi tärkeimmistä kehon tarvitsemista kivennäisaineista, mutta meistä monet saavat sitä aivan liian vähän? Marte Lehne Brandt (36) valitsi jo monta vuotta sitten ravintolisäkseen MagnesiMedin, sillä hän….

Lue koko tarina
MagnesiMed.fi

«Otan MagnesiMediä joka päivä»

Anneli Kallinkoski (65) on käyttänyt MagnesiMediä vuodesta 2017 ja on todella tyytyväinen ravintolisäänsä. Anneli kertoo, että hän tiesi kivennäisaine magnesiumista ja sen tehosta jo ennen kuin hän tilasi MagnesiMediä. –….

Lue koko tarina
MagnesiMed.fi

«MagnesiMedin ansiosta minulla ei ole lieviä kramppeja jaloissa»

Bjørn Frotvedt Norjasta on isoisä, eläkeläinen ja MagnesiMedin kestotilaaja – Nyt krampit jaloissa eivät enää vaivaa minua, hän sanoo. Frotvedt otti vastaan mahdollisuuden kokeilla MagnesiMediä, sillä se kuulosti ravintolisältä, josta….

Lue koko tarina
MagnesiMed.fi

«Nyt nukun hyvin koko yön ja herään levänneenä»

Kristina Hök on nukkunut huonosti monien vuosien ajan lievien jaloissa öisin tuntuvien kramppien vuoksi. Pahimmillaan hän nukkui vain 2-4 tuntia yössä. – Jo 90-luvun alusta asti lievät krampit jaloissa ovat….

Lue koko tarina
MagnesiMed

«MagnesiMed on minulle tuote, joka todella toimii!»

Trond Sørdalille liikunta ja terveellinen ruokavalio on tärkeää.  Hän ottaa NaturaMed Pharman MagnesiMediä joka päivä lihasten hyvinvointiin pysyäkseen aktiivisena.   – Terveydestä huolehtiminen on ollut tärkeää minulle koko elämäni ajan….

Lue koko tarina

«Jalkani eivät tunnu enää niin väsyneiltä, kun otan MagnesiMediä»

Oululainen Anja Oikarinen on käyttänyt MagnesiMediä vuodesta 2017 lähtien ja on kokenut MagnesiMedin auttaneen hänen jalkojaan, jotka tuntuivat ennen kovin raskailta ja väsyneiltä. ”Jalkani eivät tunnu enää niin väsyneiltä, kun….

Lue koko tarina
 • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

  Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

  Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

  Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 08-17
  Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS
  Til toppen

  Søk på telefonnummer

  Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.