Vaivaavatko sinua krampit, kihelmöinti ja levottomat jalat?

Sekä naiset että miehet kokevat jossain elämänsä vaiheessa pistelyä, kramppeja ja levottomuutta jaloissaan.

Puolet kaikista yli 50-vuotiaista kärsii ”levottomista” jaloista, erityisesti öisin. Se voi olla kiusallista ja aiheuttaa univaikeuksia, huonontaa elämänlaatua ja mielialaa.

Valikoidut magnesiumin lähteet optimaaliseen imeytymiseen

Jos saat helposti lihaskramppeja, ummetusta, päänsärkyä, levottomat jalat tai kärsit univaikeuksista, saattaa syynä olla magnesiumin puute. On hyvä tietää, että ongelmaan on olemassa apu.

MagnesiMed -ravintolisä perustuu magnesiumin lähteisiin, jotka imeytyvät elimistöön erityisen tehokkaasti. Lisäksi se sisältää vitamiineja C, B3 ja B6, Bioperine®ä, männynkuoriuutetta ja taikapähkinää.

Nämä ainesosat tukevat hermoston normaalia toimintaa ja verenkierron hyvinvointia, jolloin kaikki isot lihasryhmät ja sydämesi toimivat niin kuin pitää.

Kokeile magnesiumia sisältävää MagnesiMediä nyt

Vaivaavatko sinua krampit ja levottomat jalat? Kokeile magnesiumlisä MagnesiMediä – sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän.

Juuri nyt saat 30 päivän annoksen lahjaksi. Tilaa nyt ja saat paketin toimitettuna suoraan postilaatikkoosi!

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.