«MagnesiMed on minulle tuote, joka todella toimii!»

Trond Sørdalille liikunta ja terveellinen ruokavalio on tärkeää.  Hän ottaa NaturaMed Pharman MagnesiMediä joka päivä lihasten hyvinvointiin pysyäkseen aktiivisena.  

– Terveydestä huolehtiminen on ollut tärkeää minulle koko elämäni ajan ja ravintolisä on tässä piste iin päälle, sanoo Tronheimissa, Norjassa asuva Trond Sørdal. Hän on NaturaMed Pharman ravintolisien monivuotinen tilaaja.

Vannoo MagnesiMedin nimeen

Yksi tuotteista, joiden nimeen hän on vannonut vuosien ajan, on MagnesiMed – yhdistelmätuote, joka sisältää ainesosia liikkuvuuteen ja lihasten hyvinvointiin.

MagnesiMed sisältää mm. magnesiumia, joka edistää normaalia lihasten toimintaa ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista, ja sillä on merkitystä luiden normaalille toiminnalle.

– Tämä on ehdottomasti ravintolisä, jota suosittelen kaikille, jotka kokevat, että jalat ovat ”raskaat” – erityisesti liikunnan jälkeen.  Magnesium on uskomattoman hyvä apu juuri tähän, kertoo Trond innoissaan.

Tyytyväinen asiakas

Trond harrastaa itse paljon liikuntaa ja hän on sitä mieltä, että ravintolisällä on ehdottomasti merkitystä siihen, että  hän pysyy liikkuvana ja kunnossa.

– Ja MagnesiMedistä olen saanut tuotteen, joka todella toimii, hän painottaa ja kertoo olevansa erittäin tyytyväinen asiakas ja jatkavansa ehdottomasti NaturaMed Pharman kestotilaajana vielä pitkään

 

  • Erikoistarjous! Tilaa nyt ja saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0 €!*

    Kyllä kiitos, lähettäkää minulle 30 päivän annos MagnesiMediä hintaan 0 € + postituskulu 4,90 €. Tervetuliaispakettini mukana saan myös jännittävän yllätyslahjan Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. toinen kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 2,90 €, yhteensä 39,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa ilmoittaa, jos en halua lisää lähetyksiä. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille. Maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotialle. Ravintolisä MagnesiMed valmistetaan Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.