«MagnesiMedin ansiosta minulla ei ole lieviä kramppeja jaloissa»

Bjørn Frotvedt Norjasta on isoisä, eläkeläinen ja MagnesiMedin kestotilaaja – Nyt krampit jaloissa eivät enää vaivaa minua, hän sanoo.

Frotvedt otti vastaan mahdollisuuden kokeilla MagnesiMediä, sillä se kuulosti ravintolisältä, josta voisi olla hänelle hyötyä. Ravintolisä MagnesiMed sisältää tarkoin valikoituja magnesiumin lähteitä, jotka imeytyvät erityisen hyvin kehoon ja voivat olla tehokas apu lieviin kramppeihin ja levottomiin jalkoihin.

– Olen aktiivinen eläkeläinen, mutta liikunnan jälkeen minua ovat vaivanneet lievät krampit jaloissa. Erityisesti jos olen käynyt juoksulenkillä, hän sanoo.

Frotvedt on elänyt aktiivista elämää ja hänellä on pitkä kokemus jalkapalloerotuomarina. Hän on paljon vielä mukana jalkapallokiemuroissa, mutta tuomaroi nykyään vähemmän.

– Juoksun jälkeen jalat saattoivat todella hankalat, Bjørn sanoo. Mutta nyt kun olen käyttänyt MagnesiMediä jonkin aikaa, krampit eivät ole enää ollenkaan hankaloittaneet oloani. Ei minulla ole siihen muuta selitystä kuin MagnesiMedistä saamani apu.

– Tulen aivan varmasti jatkamaan sen kanssa, jolloin voin ylläpitää aktiivisuuttani jatkossakin minua kiinnostaviin asioihin, sanoo Bjørn Frotvedt lopuksi.

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.