MagnesiMed – tarkoin valikoidut magnesiumin lähteet

MagnesiMed – ravintolisä sisältää magnesiumin lähteitä optimaaliseen imeytymiseen ja se voi antaa sinulle tehokkaan avun kramppeja ja levottomia jalkoja vastaan. Samalla magnesium auttaa sinua ylläpitämään hyvää lihastoimintaa.

Lisäksi MagnesiMed sisältää ainesosia, jotka tukevat hermoston normaalia toimintaa ja verenkiertoa, jolloin suuret lihasryhmät toimivat niin kuin pitää.

Magnesium – meren ”mestarimineraali”

Magnesium on yksi kehon tärkeimmistä kivennäisaineista ja siksi sitä kutsutaan «mestarimineraaliksi», koska se osallistuu moniin elintärkeisiin toimintoihin kehossamme.

Magnesium on mukana vähintään 325 erilaisessa entsyymitoiminnossa ja elimistön biologisessa toiminnossa, kuten energiantuotannossa, lihasten supistumisessa ja nukkumisessa. MagnesiMed sisältää 100-prosenttisen luonnollista magnesiumia merestä, joka on hyväksi lihaksille, sydämelle ja hermostolle.

MagnesiMed on sinulle, joka haluat keveät jalat ja hyvän verenkierron

Lisäksi MagnesiMed sisältää C-, B3- ja B6- vitamiineja, Bioperineä, männynkuoriuutetta ja taikapähkinää. Nämä ovat ainesosia, jotka tukevat hermoston normaalia toimintaa ja hyvää verenkiertoa, jolloin kaikki isot lihasryhmät, kuten mm. sydämesi, toimivat kuten pitää.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille kehon eri toiminnoille ja erityisesti kehon tukikudoksen rakentamiseen ja ylläpitoon.

Yhdessä C-vitamiinin kanssa, männynkuori tukee verisuonien, laskimoiden ja kapillaarien toimintaa. Hyvä verenkierto takaa riittävän hapensaannin lihaksiin, jolloin ne voivat toimia optimaalisesti.

Taikapähkinää on käytetty hyötykasvina erinäköisiin vaivoihin jo vuosisatojen ajan. Kasvi sisältää useita erityyppisiä flavonoideja, joiden vaikutus helpottaa raskaita jalkoja ja jotka tukevat verenkiertoa.

Lisäksi MagnesiMed sisältää Bioperine®ä– patentoitua mustapippuriuutetta, joka parantaa vaikuttavien ainesosien imeytymistä kehoon.

Saat MagnesiMediä lahjaksi nyt

Vaivaavatko sinua krampit ja levottomat jalat? Kokeile magnesiumlisä MagnesiMediä – sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän.

Juuri nyt saat 30 päivän annoksen lahjaksi. Tilaa nyt ja saat paketin toimitettuna suoraan postilaatikkoosi!

Tuoteseloste – MagnesiMed

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
NaturaMed Pharma Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

0203-77377

Ma-pe 08-17

Til toppen