MagnesiMed – tarkoin valikoidut magnesiumin lähteet

MagnesiMed – ravintolisä sisältää magnesiumin lähteitä optimaaliseen imeytymiseen ja se voi antaa sinulle tehokkaan avun kramppeja ja levottomia jalkoja vastaan. Samalla magnesium auttaa sinua ylläpitämään hyvää lihastoimintaa.

Lisäksi MagnesiMed sisältää ainesosia, jotka tukevat hermoston normaalia toimintaa ja verenkiertoa, jolloin suuret lihasryhmät toimivat niin kuin pitää.

Magnesium – meren ”mestarimineraali”

Magnesium on yksi kehon tärkeimmistä kivennäisaineista ja siksi sitä kutsutaan «mestarimineraaliksi», koska se osallistuu moniin elintärkeisiin toimintoihin kehossamme.

Magnesium on mukana vähintään 325 erilaisessa entsyymitoiminnossa ja elimistön biologisessa toiminnossa, kuten energiantuotannossa, lihasten supistumisessa ja nukkumisessa. MagnesiMed sisältää 100-prosenttisen luonnollista magnesiumia merestä, joka on hyväksi lihaksille, sydämelle ja hermostolle.

MagnesiMed on sinulle, joka haluat keveät jalat ja hyvän verenkierron

Lisäksi MagnesiMed sisältää C-, B3- ja B6- vitamiineja, Bioperineä, männynkuoriuutetta ja taikapähkinää. Nämä ovat ainesosia, jotka tukevat hermoston normaalia toimintaa ja hyvää verenkiertoa, jolloin kaikki isot lihasryhmät, kuten mm. sydämesi, toimivat kuten pitää.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille kehon eri toiminnoille ja erityisesti kehon tukikudoksen rakentamiseen ja ylläpitoon.

Yhdessä C-vitamiinin kanssa, männynkuori tukee verisuonien, laskimoiden ja kapillaarien toimintaa. Hyvä verenkierto takaa riittävän hapensaannin lihaksiin, jolloin ne voivat toimia optimaalisesti.

Taikapähkinää on käytetty hyötykasvina erinäköisiin vaivoihin jo vuosisatojen ajan. Kasvi sisältää useita erityyppisiä flavonoideja, joiden vaikutus helpottaa raskaita jalkoja ja jotka tukevat verenkiertoa.

Lisäksi MagnesiMed sisältää Bioperine®ä– patentoitua mustapippuriuutetta, joka parantaa vaikuttavien ainesosien imeytymistä kehoon.

Saat MagnesiMediä lahjaksi nyt

Vaivaavatko sinua krampit ja levottomat jalat? Kokeile magnesiumlisä MagnesiMediä – sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän.

Juuri nyt saat 30 päivän annoksen lahjaksi. Tilaa nyt ja saat paketin toimitettuna suoraan postilaatikkoosi!

Tuoteseloste – MagnesiMed

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.