Monet aikuiset saavat liian vähän magnesiumia

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että monet aikuisista eivät saa tarpeeksi magnesiumia. Se on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, jota kehomme tarvitsee toimiakseen, ja jota meidän täytyy saada ravinnosta.

Jos saat helposti lihaskramppeja, ummetusta, päänsärkyä, levottomat jalat tai kärsit univaikeuksista, syynä saattaa olla magnesiumin puute.

Magnesiumia joka päivä

Terveysviranomaiset suosittelevat magnesiumin päiväsaanniksi naisille 280 milligrammaa kun taas suositeltu päiväsaanti miehille on 350 milligrammaa.

Lapsille terveysviranomaiset suosittelevat 85 – 280 milligramman päiväsaantia. Päivittäinen saantisuositus riippuu lapsen iästä – nuorimmilla lapsilla päiväannos on pienempi kuin vanhemmilla.

Varmista magnesiumin saantisi MagnesiMedin avulla

Keho ei pysty itse valmistamaan magnesiumia, ja sen vuoksi sitä tulee saada ravinnosta. Monissa elintarvikkeissa, kuten täysjyvässä, pinaatissa, pähkinöissä ja manteleissa, on magnesiumia mutta yksikään näistä elintarvikkeista yksinään ei pysty kattamaan magnesiumin tarvettamme. Oli ruokavaliomme kuinka monipuolinen tahansa.

Tämän takia voi olla hyvä, että täydennät varastojasi ravintolisän avulla. Kahdella kapselilla MagnesiMediä päivässä varmistat päivittäisen magnesiumin saantisi.

Kokeile MagnesiMediä nyt

Kokeile sinäkin magnesiumlisä MagnesiMediä – sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän. Juuri nyt saat 30 päivän annoksen lahjaksi. Tilaa nyt ja saat paketin toimitettuna suoraan kotiin postilaatikkoosi!

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
NaturaMed Pharma Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

0203-77377

Ma-pe 08-17

Til toppen