Monet aikuiset saavat liian vähän magnesiumia

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että monet aikuisista eivät saa tarpeeksi magnesiumia. Se on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, jota kehomme tarvitsee toimiakseen, ja jota meidän täytyy saada ravinnosta.

Jos saat helposti lihaskramppeja, ummetusta, päänsärkyä, levottomat jalat tai kärsit univaikeuksista, syynä saattaa olla magnesiumin puute.

Magnesiumia joka päivä

Terveysviranomaiset suosittelevat magnesiumin päiväsaanniksi naisille 280 milligrammaa kun taas suositeltu päiväsaanti miehille on 350 milligrammaa.

Lapsille terveysviranomaiset suosittelevat 85 – 280 milligramman päiväsaantia. Päivittäinen saantisuositus riippuu lapsen iästä – nuorimmilla lapsilla päiväannos on pienempi kuin vanhemmilla.

Varmista magnesiumin saantisi MagnesiMedin avulla

Keho ei pysty itse valmistamaan magnesiumia, ja sen vuoksi sitä tulee saada ravinnosta. Monissa elintarvikkeissa, kuten täysjyvässä, pinaatissa, pähkinöissä ja manteleissa, on magnesiumia mutta yksikään näistä elintarvikkeista yksinään ei pysty kattamaan magnesiumin tarvettamme. Oli ruokavaliomme kuinka monipuolinen tahansa.

Tämän takia voi olla hyvä, että täydennät varastojasi ravintolisän avulla. Kahdella kapselilla MagnesiMediä päivässä varmistat päivittäisen magnesiumin saantisi.

Kokeile MagnesiMediä nyt

Kokeile sinäkin magnesiumlisä MagnesiMediä – sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän. Juuri nyt saat 30 päivän annoksen lahjaksi. Tilaa nyt ja saat paketin toimitettuna suoraan kotiin postilaatikkoosi!

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.