Näin Marte pääsi eroon lihaskivuista

Tiesitkö, että magnesium on yksi tärkeimmistä kehon tarvitsemista kivennäisaineista, mutta meistä monet saavat sitä aivan liian vähän?

Marte Lehne Brandt (36) valitsi jo monta vuotta sitten ravintolisäkseen MagnesiMedin, sillä hän kärsi lihaskivuista ja krampeista.

– Olen lapsuudesta asti kärsinyt lihaskrampeista, sekä jaloissa että säärissä, johtuen varmasti osittain siitä, että olen kasvuiässä tanssinut balettia.

Marte sai omalta lääkäriltään vinkin aloittaa magnesiumravintolisän käytön, mutta vasta ensimmäisen raskautensa aikana hän aloitti MagnesiMedin käytön

– Kärsin kovasti krampeista, erityisesti öisin ja nukuin sen vuoksi huonosti, hän kertoo.

Magnesiumlisä on hyväksi lihastoiminnoille, mutta useimmat naiset eivät tiedä, että tämä kivennäisaine on tärkeä myös muissa metabolisissa toiminnoissa. Keho tarvitsee magnesiumia, jotta D-vitamiini aktivoitusi. D-vitamiinin puute voi aiheuttaa matalan energiatason, alakuloa, lihasheikkoutta – ja vaikeimmissa tapauksissa luuston heikkoutta. Magnesium säätelee myös verensokeria.

Tärkeä kivennäisaineb

Pharmatechin liiketoimintajohtaja Geir Andreas Lund vastaa MagnesiMedin valmistuksesta ja sen magnesiumkoostumuksesta Naturamed Pharmalle. Hän kertoo, miksi se vaikuttaa niin tehokkaasti:

– MagnesiMediin on lisätty B6- vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka lisäävät magnesiumin imeytymistä. Lisäksi siinä on niasiinia ja BioPerineä. Siinä on myös taikapähkinää ja männynkuoriuutetta, jotka voivat tutkimusten mukaan lisätä verenkiertoa, sanoo Geir Andreas Lund.

Jo melko lyhyessä ajassa ravintolisän aloittamisen jälkeen Marten vaivat vähenivät ja hän on jatkanut MagnesiMedin käyttöä.

– Liikun paljon ja olen aktiivinen ja erityisesti silloin kun juoksen paljon ulkona, minulla on myönteinen kokemus ravintolisän tuomasta avusta kramppeja vastaan.

Hyvä teho

Geir Andreas Lund Pharmatechiltä kertoo, että liian alhainen magnesiumin taso voi aiheuttaa kramppeja, keskittymisvaikeuksia, energiatason laskua ja huonontunutta unen laatua. Monet meistä eivät saa riittävästi magnesiumia ravinnon kautta.

– Magnesium säätelee luonnollista hormonitasapainoa ja lyhentää palautumisaikaa treenien jälkeen, ja tästä syystä urheilijat ja liikunnan harrastajat hyötyvät magnesiumlisästä. Kivennäisainetta tarvitaan kuljettamaan hermosignaaleja lihaksissa ja magnesiumin puute voi aiheuttaa kramppeja ja arkuutta ja jäykkyyttä. Magnesium on kivennäisaine, jota kaiken ikäiset ihmiset tarvitsevat, hän sanoo.

Toimii joka kerran

Marte kertoo, ettei käytä MagnesiMediä aina, jos ei esimerkiksi ole kovin aktiivisen liikunnan kausi, mutta hetken kuluttua krampit tulevat takaisin. Silloin auttaa vain yksi asia.

– On uskomattoman epämiellyttävää nousta keskellä yötä, kun tuntuu, että jalka kramppaa ja elää aivan omaa elämäänsä, joten silloin tulee taas aloittaa ravintolisän käyttö uudelleen.

PS: Tilaa nyt ja saat jännittävän yllätyksen tervetuliaislahjaksi!

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.