«Nyt nukun hyvin koko yön ja herään levänneenä»

Kristina Hök on nukkunut huonosti monien vuosien ajan lievien jaloissa öisin tuntuvien kramppien vuoksi.

Pahimmillaan hän nukkui vain 2-4 tuntia yössä.

– Jo 90-luvun alusta asti lievät krampit jaloissa ovat vaivanneet minua öisin ja levon aikana, Kristina kertoo.

Nyt hän on kuitenkin löytänyt ratkaisun, joka toimii hänelle, sillä eräs   kollega suositteli häntä kokeilemaan magnesiumlisää.

Kristina on nyt käyttänyt MagnesiMediä jonkin aikaa, eivätkä lievät krampit enää vaivaa jaloissa. Nyt hän nukkuu myös hyvin koko yön.

– En voi edes sanoa kuinka kiitollinen olen MagnesiMedistä. Elämänlaatuni on aivan uudenlainen, sanoo Kristina.

  • Tilaa 60 päivän annos MagnesiMediä puoleen hintaan

    Kyllä kiitos, haluan 60 päivän annoksen puoleen hintaan – vain 18,45 €, toimitettuna ilman postituskuluja minulle suoraan kotiin. Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 4,90 €, yhteensä 41,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa tilaamisen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotiaille. Ravintolisä MagnesiMed on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.