«Otan MagnesiMediä joka päivä»

Anneli Kallinkoski (65) on käyttänyt MagnesiMediä vuodesta 2017 ja on todella tyytyväinen ravintolisäänsä.

Anneli kertoo, että hän tiesi kivennäisaine magnesiumista ja sen tehosta jo ennen kuin hän tilasi MagnesiMediä. – Tilaaminen oli helppoa, kun tiesi, että se toimii, hän sanoo.

– Kun otan MagnesiMediä, häviävät lievät krampit jaloistani. Olen huomannut eron silloin, kun en ole käyttänyt tuotetta, ja lievät krampit ovat tulleet takaisin. Se on selvä merkki siitä, että MagnesiMed toimii, kun otan sitä säännöllisesti joka päivä, hän sanoo.

Anneli kuvaa itseään 65-vuotiaana aktiiviseksi eläkeläiseksi, ja hän tekee vapaaehtoistyötä paikallisessa seurakunnassa ja viettää paljon aikaa lastenlastensa kanssa.

Anneli on kestotilannut monia tuotteita NaturaMed Pharmalta useiden vuosien ajan ja hän on erityisen tyytyväinen joustavuuteen asioidessaan asiakaspalvelun kanssa.

– Seuraavan lähetyksen voi helposti siirtää tuonnemmaksi puhelimella tai sähköpostilla. Viime aikoina olen tehnyt tilaukseni myös kätevästi netin kautta ja se on sujunut mainiosti, hän sanoo.

  • Erikoistarjous! Tilaa nyt ja saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0 €!*

    Kyllä kiitos, lähettäkää minulle 30 päivän annos MagnesiMediä hintaan 0 € + postituskulu 4,90 €. Tervetuliaispakettini mukana saan myös jännittävän yllätyslahjan Kestotilaajana saan kiinteät toimitukset joka 2. toinen kuukausi hintaan vain 36,90 € + postituskulu 2,90 €, yhteensä 39,80 €, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa ilmoittaa, jos en halua lisää lähetyksiä. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille. Maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain 1 krt/talous ja yli 18-vuotialle. Ravintolisä MagnesiMed valmistetaan Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.

    Kyllä kiitos, haluan liittyä ilmaiseksi TERVEYS+ -jäseneksi ja osallistua jännittäviin arvontoihin. Palkintojen kokonaisarvo on 10 000 €! Lue ehdot tästä

    Terveys+ on NaturaMed Pharman ilmainen jäsenetuohjelma. Jäsenenä hyväksyn nimi- ja osoitetietojeni käytön saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.